Wie zijn wij?

QualityMasters Ontwikkeling is een dienstverlenende organisatie. Sinds 1996 ligt onze kracht in het bieden van diensten binnen het Midden- en kleinbedrijf ( MKB ). We vinden het een groot voorrecht te mogen kijken in de keuken van een organisatie. Dat voorrecht stelt ons in staat om daadwerkelijk van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de organisatie waar we op bezoek zijn.

Wij zijn een betrouwbare specialist en helpen u graag bij het verhelderen van uw doelen, zodat u het juiste gaat doen vanuit uw eigen context. Het team van QualityMasters Ontwikkeling staat u graag bij als u vragen heeft over het uitvoeren en rapporteren van een nulmeting, het optimaliseren van uw huidige handboek, het in kaart brengen van risico’s en kansen, het vaststellen van de context , het in kaart brengen van uw belanghebbende etc. Maar ook met meer specifiekere vragen kunt u bij ons terecht.

Wat ons uniek maakt zijn de mensen die bij ons werken. Kenmerkend zijn de no-nonsense mentaliteit en de voorkeur voor diversiteit, het pragmatische waarmee we problemen oplossen en de gedrevenheid om het beste resultaat neer te zetten !
Het gaat om; “Bewustzijn van de context van uw organisatie en daar op een goede manier mee omgaan”.

Door snel te schakelen zijn wij in staat om aanvragen flexibel in behandeling te nemen. Hierbij hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact, dat werkt vaak het prettigst; we komen graag op de koffie!