Wie zijn wij?

QM Ontwikkeling is een dienstverlenende organisatie. Onze kracht ligt in het bieden van diensten binnen het Midden- en kleinbedrijf (MKB). We vinden het een groot voorrecht te mogen kijken in de keuken van een organisatie. Dat voorrecht stelt ons in staat om daadwerkelijk van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de organisatie.

Wij helpen u graag bij het verhelderen van uw doelen, zodat u het juiste gaat doen vanuit uw eigen context. Het team van QM Ontwikkeling staat u graag bij als u vragen heeft over een ISO-managementsysteem, maar ook met andere vragen kunt u bij ons terecht.

Wat ons uniek maakt zijn de mensen die bij ons werken. Kenmerkend zijn de no-nonsense mentaliteit en de voorkeur voor diversiteit, het pragmatische waarmee we problemen oplossen en de gedrevenheid om het beste resultaat neer te zetten!

Door snel te schakelen zijn wij in staat om aanvragen flexibel in behandeling te nemen. Hierbij hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact, dat werkt vaak het prettigst; we komen graag op de koffie!