Onderwijs

Ontwikkelen begint bij jezelf ?

  • De wereld verandert in een snel tempo. Inzichten veranderen continu door resultaten van onderzoeken. Dat stelt het onderwijs voor een grote uitdaging. Wat bieden we onze student/leerling/cursist aan? Wat is de behoefte en hoe stemmen we die af? Wat vraagt dat van onze organisatie? Wat moeten we doen om de ontwikkelingen te volgen en zelf bij te blijven? Het is niet eenvoudig om deze ontwikkelingen bij te houden en waar nodig door te voeren in de organisatie. Welke processen veranderen en hoe? Waar zit het evenwicht, niet alleen organisatorisch maar ook budgettair? Wat betekent het begrip compliance? Is duidelijk wat we moeten ondernemen op de risico’s en kansen die op ons afkomen?

Wat kunnen wij u bieden?

  • Met experts die ervaring hebben in het onderwijs, kunnen wij er voor zorgen dat werkprocessen korter, sneller en betrouwbaarder het gevraagde resultaat geven.
  • Wij kunnen voor u een strategische beleidsvisie op het gebied van onderwijs ontwikkelen.
  • Wij begrijpen dat onderwijsinstellingen niet altijd een expert kunnen aanstellen. Iemand die u adviseert over de bijdrage van Total Quality Management (TQM) binnen het onderwijsveld en coacht op de juiste stappen te zetten.
  • Met een dag per maand kunnen we voor u het verschil gaan maken en u net dat zetje geven om de juiste stappen te zetten.

Wie komt u helpen?

  • Wij beschikken over een netwerk van ervaren adviseurs in de onderwijssector. Adviseurs die de praktijk kennen en weten hoe dat gekoppeld kan worden aan de verantwoordelijkheden. Adviseurs die niet alleen beschikken over onderwijs kennis maar ook over managementsystemen en certificeringen.