Bloemen en Planten

Ontwikkeling?

  • De beschikking hebben over duidelijke en betrouwbare productinformatie is voor veel handelaren een must. Zij moeten richting retailers verantwoording afleggen over de ingekochte bloemen, planten of bomen. Het kwaliteitscertificaat Florimark is specifiek voor de kwekerssector, geeft u uw klanten het vertrouwen dat uw producten aan de kwaliteitseisen voldoen.

Erkend leverancier?

  • Als ondernemer wilt u grip hebben op uw bedrijfsprocessen en zichtbare verbetering van de kwaliteit ervaren. We starten door met u het beschrijven van een aantal processen, zoals inkoop, oogsten, sorteren en verpakken. Maar ook onderwerpen als verkoop, klanttevredenheid en houdbaarheidstesten komen in het handboek aan de orde. Nadat deze beschrijvingen getoetst zijn aan de voorwaarden, gaat u er eerst drie maanden mee aan de slag. En wanneer blijkt dat de registratie goed werkt, kan de audit worden uitgevoerd en bent u een erkend leverancier.

Ondersteuning?

  • Onze specialisten kunnen u helpen bij het opzetten van Florimark. Profiteer van onze jarenlange ervaring en praktische aanpak. Als u contact met ons opneemt, maken we een afspraak en komen we bij u op bezoek. Tijdens het gesprek kunt u aangeven welke wensen u heeft met betrekking tot Florimark en lichten wij graag toe hoe wij u daarin kunnen ondersteunen.