Transport

Bewegende ontwikkelingen?

  • Een branche die letterlijk in beweging is. Door wegvallende grenzen en aanbod vanuit heel Europa staat de transportsector dagelijks voor keuzes. Wat wel en wat niet? Hoe houden we vast aan gedachtegoed van misschien wel het familiebedrijf? Het is niet eenvoudig om veranderingen te volgen en in te schatten wat de gevolgen zijn. Hoe gaat u om met deze wijzigingen en hoe voert u die door? Welke processen veranderen en hoe? Waar zit het evenwicht, niet alleen organisatorisch maar ook budgettair? Wat houdt compliance in en welke verplichting heb ik daarmee als werkgever? Is duidelijk wat we moeten ondernemen op de risico’s en kansen die op ons afkomen?

Wat kunnen wij u bieden?

  • Met experts die ervaring hebben in de logistieke wereld kunnen wij er voor zorgen dat werkprocessen korter, sneller en betrouwbaarder het gevraagde resultaat geven. Lean is een filosofie en methodiek om maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspillingen.
  • Wij kunnen voor u een strategische beleidsvisie op het gebied van diverse logistieke- en transportactiviteiten ontwikkelen.
  • Wij begrijpen dat kleinere organisaties geen expert in dienst kunnen nemen. Iemand die adviseert ten aanzien van veranderingen en coacht om deze veranderingen door te voeren binnen de organisatie.
  • Dat kan al gerealiseerd worden met een dag in de maand, waarbij we u en uw organisatie helpen om de juiste stappen te zetten.

Wie komt u helpen?

  • Wij beschikken over een netwerk van ervaren adviseurs in de transportsector. Adviseurs die de praktijk kennen en weten hoe dat gekoppeld kan worden aan de verantwoordelijkheden. Die niet alleen beschikken over logistieke kennis, maar ook over managementsystemen en certificeringen.