Schoonmaak

Schone ontwikkelingen?

Een van de veranderingen binnen de schoonmaakbranche is de toepassing van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Dat is nu binnen de gehele sector doorgevoerd en staat nu het gebruik ervan in de spotlights. Dit is een mooi voorbeeld van de continue verbetering, wat op zichzelf al een dynamisch proces is.

Het is niet eenvoudig om alle veranderingen bij te houden en vervolgens wijzigingen in te voeren. Wat zijn de eisen en wat betekent dat voor de processen? Waar zit het evenwicht, niet alleen organisatorisch maar ook in beschikbare tijd en geld? Wat betekent compliance en wat betekent dat voor u als werkgever? Is duidelijk wat we moeten ondernemen op de risico’s en kansen die op ons afkomen?

Wat kunnen wij u bieden?

  • Met experts die ervaring hebben in de schoonmaakbranche kunnen wij er voor zorgen dat werkprocessen op efficiënte wijze het gevraagde resultaat geven. Daarbij zal Lean worden toegepast. Lean is een filosofie en methodiek om maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspillingen.
  • Wij kunnen voor u een strategische beleidsvisie op het gebied van de diverse schoonmaakactiviteiten ontwikkelen.
  • Wij begrijpen dat er niet altijd een expert kan worden aangesteld. Een adviseur die u helpt met betrekking tot Total Quality Management (TQM) en u vervolgens coacht om ermee aan de slag te gaan binnen de organisatie.
  • In de meeste gevallen kan een dag per maand al volstaan om u en uw organisatie verder op weg te helpen.

Wie komt u helpen?

Wij beschikken over een netwerk van ervaren adviseurs in de schoonmaakbranche. Adviseurs die de praktijk als geen ander kennen en ook weten hoe dat gekoppeld kan worden aan de verantwoordelijkheden. Zijn beschikken niet alleen over de benodigde kennis en ervaring over de schoonmaakbranche, maar ook over managementsystemen en certificeringen.