Industrie

Ontwikkelingen?

  • Als gevolg van veranderingen op de markt is de industrie continu in beweging en probeert zij te voldoen aan de vraag op de markt. Dat vergt inzicht in veranderingen en de kunst om deze op tijd te vertalen naar het productieproces. Dit laatste is een grote uitdaging. Het is niet eenvoudig om alle veranderingen voor te blijven en wijzigingen door te voeren. Welke processen veranderen en hoe? Waar zit het evenwicht, niet alleen organisatorisch maar ook budgettair? Wat omhelst het begrip compliance? Is duidelijk wat we moeten ondernemen op de risico’s en kansen die op ons afkomen?

Wat kunnen wij u bieden?

  • Met onze experts, die ervaring hebben in de industriële wereld, kunnen wij er voor zorgen dat werkprocessen korter, sneller en betrouwbaarder het gevraagde resultaat geven. Lean is een filosofie en methodiek om maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspillingen.
  • Wij kunnen voor u een strategische beleidsvisie op het gebied van diverse industrieën ontwikkelen.
  • Wij begrijpen dat er in sommige gevallen geen expert kan worden aangesteld. Iemand die adviseert met betrekking tot Total Quality Management (TQM) en vervolgens coacht om daarmee aan de slag te gaan binnen de organisatie. In de meeste gevallen kan een dag per maand al volstaan om u en uw organisatie verder op weg te helpen.

Wie komt u helpen?

  • Wij beschikken over een netwerk van experts, mensen met kennis en ervaringen, niet alleen binnen de industrie maar ook op het gebied van wet- en regelgeving, managementsystemen en certificeringen. Experts die de praktijk kennen en weten hoe dat gekoppeld kan worden aan de verantwoordelijkheden.