Drukkerij

Kleurrijke ontwikkelingen?

  • Net als andere branches verandert de grafische sector in rap tempo. De invloed van de digitale markt en de mogelijkheden die dat biedt voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt is enorm. De grootste uitdaging voor deze branche is daarmee de ontwikkelingen op de voet volgen en daar snel op in te spelen. Dat vraagt om leiderschap en het lef om risicovolle stappen te zetten. Maar hoe doet u dat? Hoe voert u deze wijzigingen door binnen de organisatie? Welke processen veranderen en hoe? Waar zit het evenwicht, niet alleen organisatorisch maar ook budgettair? Wat betekent compliance voor uw organisatie? Is duidelijk wat we moeten ondernemen op de risico’s en kansen die op ons afkomen?

Wat kunnen wij u bieden?

  • Met grafische experts die ervaring hebben in de grafische wereld kunnen wij er voor zorgen dat werkprocessen korter, sneller en betrouwbaarder het gevraagde resultaat geven. Lean is een filosofie en methodiek om maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspillingen.
  • Wij kunnen voor u een strategische beleidsvisie op het gebied van de grafische wereld ontwikkelen.
  • Wij begrijpen dat er in sommige gevallen geen expert kan worden aangesteld. Iemand die u adviseert met betrekking tot Total Quality Management (TQM) en u vervolgens coacht om daarmee aan de slag te gaan binnen de organisatie. In de meeste gevallen kan een dag per maand al volstaan om u en uw organisatie verder op weg te helpen.

Wie komt u helpen?

  • Wij beschikken over een netwerk van ervaren adviseurs in de grafische sector. Adviseurs die de praktijk kennen en weten hoe dat gekoppeld kan worden aan de verantwoordelijkheden. Zij beschikken naast grafische kennis ook over managementsysteem en certificeringen.